Hond & Kind Snappen Elkaar

🔹Je kind leert op een veilige manier omgaan met honden
🔹Plaats voor 4 kinderen tussen 6 en 8 jaar*
🔹4 x 5 kwartier training
🔹Introductieprijs €67,-

foto van Hond & Kind Samen Veilig.

Deze training wordt gegeven door Esmeralda Louwes van Hond en Kind Samen Veilig ... klik hier voor meer informatie

Deze leuke training leert je kind spelenderwijs veilig om te gaan met de (eigen) hond en richt zich op het leren herkennen van risicosituaties en hoe kinderen hier adequaat op kunnen reageren. We maken de vertaalslag naar de eigen of een bekende hond.

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van 5 kwartier en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar (*kinderen vanaf 4 jaar kunnen instromen als er een ouder broertje of zusje ook meedoet). De training is ZONDER hond!

De kinderen krijgen elke keer een opdrachtje mee; ondersteuning en commitment van jou als ouder is natuurlijk essentieel. Niets leuker dan samen met je kind én je hond lekker aan de slag te gaan toch!

Je blijft door video-opnames van de kinderen betrokken en er volgt een persoonlijk, telefonisch gesprek na de 4e training zodat we kunnen stilstaan bij de ontwikkeling die je kind heeft doorgemaakt en om eventuele vragen die er nog liggen te bespreken.

Aangezien dit de eerste keer is dat ik de training zal aanbieden geldt voor 4 kinderen (ditmaal de maximale groepsgrootte) de gereduceerde prijs van €67,- (voor een 2e of 3e kind uit hetzelfde gezin geldt de helft van de prijs!)


De opbrengst van deze 1e training zal ten goede komen aan de zwerfhonden in Griekenland: https://www.facebook.com/SPAZGREECE/

Data:
zaterdag 28 april, 3 mei, 17 mei & 26 mei om 13.30u tot 14.45u

Locatie:
Tonkensoordlaan 10
9678 TH Westerlee

Opgave:
Stuur Hond & Kind Samen Veilig een pb of mail naar hondenkindsamenveilig@gmail.com 


NB. Om je kind optimaal te laten profiteren van deze training is het vooraf volgen van de Hond-Kind lezing een absolute aanrader! Dit kan nog op 11 april in Westdorp! Klik op de link voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/174486366608280/?ti=as


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK